Telefoonnummer

+31 6 22460523

E-mail

sonja@ruimteinjehart.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

Mijn naam is Sonja van Kampen. Ik woon met mijn gezin in Nijmegen. Zo’n 25 jaar geleden ben ik opgeleid als bewegingswetenschapper (universiteit Groningen) en ergotherapeut (hogeschool van Amsterdam), met een westerse kijk op het lichaam en de mens. Verschillende periodes en gebeurtenissen in mijn leven hebben mij ertoe gebracht om mij, naast mijn huidige baan, meer te verdiepen in de meer intuïtieve kant van de mens, oosterse geneeswijzen en specifiek in rouw en verlies. Een zoektocht naar mijzelf, omgaan met verdriet en zoeken naar troost.

Al op jonge leeftijd voelde ik emoties van anderen sterk aan. Ik was echter lange tijd niet in staat om dit op een positieve manier te gebruiken en had vooral last van het overnemen van de emoties van anderen. Ook ik heb een zoektocht achter de rug, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in het vermogen om mensen te kunnen helpen vanuit mijn kennis, gevoel én hart.

Inmiddels heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd op het vlak van zingevingsvraagstukken en rouw- en stervensbegeleiding. Daarnaast heb ik de 2e graad Reiki ontvangen, waardoor ik met liefde Reiki kan doorgeven. Graag zet ik dit nu in om anderen te helpen.

Zelf omschrijf ik mijn begeleiding als een mix van luisteren naar jouw levensvragen door invoelend te luisteren, er even 100% voor jou te zijn en je soms ook energetisch op weg te helpen. Uiteraard stem ik dit met jou af en is jouw behoefte leidend.

Werken met intuïtie en energie, hoofd én hart
Samen proberen we hoofd, hart en lichaam weer bij elkaar te brengen. Voor sommige mensen klinkt het werken vanuit intuïtie en met energie (Reiki) wellicht wat ‘zweverig’. Ik heb ervaren dat meer vertrouwen op je intuïtie en beter luisteren naar je hart je sterker maakt en meer in balans brengt.

Ook het werken met energie is heel natuurlijk. Energie is overal om ons heen, we zijn erdoor met elkaar en met de natuur verbonden. Het opent je ogen voor een wereld die we vergeten zijn en die we soms niet meer kunnen voelen. Ik heb goede ervaringen met samen wandelen in de natuur en al pratend de helende kracht van de natuur te ervaren.

Ik hoop je graag te ontmoeten!

Sonja van Kampen